Kronen Vanløse

Skattejagt med monstre i Kronen Vanløse

Aktiviteter til efterårsferien med børn

Gratis skattejagt med monstre – og sjov og ballade

Monster-gode oplevelser for både store og små. Kom forbi Kronen i efterårsferien, hvor der bl.a. er gratis skattejagt og mulighed for at tage billeder med de vildt søde monstre.

Der er masser af hygge i efterårsferien i Kronen Vanløse. Kom forbi og nyd de lune, lækre efterårsforkælelser, mens børnene lærer om monstre i årets skattejagt , der sluttes af med en gratis gave. Glem ikke at kigge forbi monstrene på 1. sal og tag selfies - helt gratis, sammen med dem, men pas på du ikke bliver spist!

Hold efterårsferie i lune Kronen

Vi har samlet sjove, lune og familievenlige aktiviteter og oplevelser til jeres efterårsferie.

I kan bl.a. være med på efterårets store skattejagt, hvor børnene skal løse opgaver og lære monstret bedre at kende. Til sidst er der præmier til alle, der har været med.

Du kan tage et skattekort ved alle posterne rundt om i centret eller hente det i Sinnerup på 1. sal

Du henter dit skattekortet i Sinnerup.
Deltag i skattejagten fra lørdag 16. oktober til og med søndag 24. oktober.

Skattekort K1 forside bagside-01-04

(U)hyggelige oplevelser i Vanløse

Pas på, I ikke bliver spist af det farlige monter!

Find det sultne monster på 1. sal, hvor det stikker hovedet gennem gulvet og er klar til at spise små, frække børn … Bare rolig, mor og far, det er bare noget, vi leger.

Men vi forstår godt nervøsiteten, for fra den helt rigtige vinkel ligner 3D-gulv-folie-klistermærket nemlig, at man spist af det store monster.

Sådan gør du

Vi har naturligvis sørget for, at I får taget det bedste billede med det vilde monster. Når I står tæt på monstret, skal I bare være opmærksomme på klistermærket med “Tag billedet her” på gulvet.

Stil barnet – eller andre fra familien – på monstrets mund, og stil den med kameraet hen på klistermærket med teksten “Tag billedet her”. På den måde får I nemlig det bedste billede, hvor det rent faktisk ligner, at barnet står inde i monstrets gab!

Så er der uhyggelige billeder til hele familien.

Sjov for hele familien i Føtex

Foran Føtex på Torvet kan du lørdag den 23/10 tage hele familien med til sjov i den gode sags tjeneste.

Der er boder med både tombola, boldkast med risposer, lykkehjul og fiskedam. Hele familien er velkommen til at prøve lykken, og Føtex sørger for alle de penge, der bliver indsamlet denne dag, går ubeskåret til Knæk Cancer.

Der er også lune efterårsforkælelser til jer med vores kaffebod og kagebod.
Kom ned foran Føtex på Torvet om lørdagen i uge 42 mellem 11 og 17.

Vi glæder os til at give jer nogle monsterlige og lune oplevelser i efterårsferien.

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet af CBRE Denmark

Kronen Vanløse er ejet af NSF IV Kronen ApS, CVR: 42287822

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med de mange butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.