Kronen Vanløse

Smagen af sommer

3. juni 2020

Iskolde sommerfristelser

Smagen af sommer og solskin

Sommeren er her endelig. Og i Espreso House betyder det at deres sommermenu er spækket med iskolde, frugtagtige og søde drikke – perfekte i sommervarmen.
Her er nogle af de klasiske sommer drikke - men ogsp nye har fundet vej til menuen. og på en varm dag kan en kold drik være lige det man har brug for, om du vil nyde den i cafeen, i solen på Terrassen eller tage den med på farten er op til dig.

Vi lader lige Espersso House guide dig gennem menuen så du rigtig kan blive fristert:

Iced Cappuccino
DK ICECAPPUCCIONO SINGEL PORTRAIT
Hvis vi skulle udpege en af sommernyhederne der skiller sig særligt ud, er det Iced Cappuccino! Håndbrygget espresso serveres med iskold mælk over is, toppet med luftigt, cremet vaniljeskum. En klar sommerfavorit for alle der elsker iskaffe! Hvis du kan lide det lidt sødt har vi også en Mocha med lækker chokoladesmag.

Frossen Lemonade
DK FROZEN LEMONADE TRIO PORTRAIT
Vores læskende frosne lemonader fås med smag af enten grøn te og mynte, pære eller blåbær. Blendet og serveret med friske toppings. Og som noget helt særligt er drikkene helt veganske. De er perfekte på en varm sommerdag, når du har brug for noget iskoldt i solskinnet!

Frapino Banan & Karamel
FRAPINO SINGEL BANOFFE PORTRAIT
Når man kan gøre noget der er godt endnu bedre! Sådan har vi det med vores nye Frapino med Banan & Karamel. Den iskolde, cremede favorit er det bedste match når du har lyst til noget sødt – prøv den selv, du vil ikke fortyde det!

Iste, Islatte og alle de Frapinoer du kan drikke
Når det er sommer, hører både iste, islatte og Frapino til!
Nyd vores Berry Nice og Lemon Nice, en Islatte med Karamel eller en Frapino med Jordbær & Hvid chokolade.

DK ISKAFFE DUO CHOCOLATE CARAMEL PORTRAIT

ICETEA LEMON BERRY DUO PORTAIT

DK FRAPINO TRIO STRAW CHOCH BANOFFE PORTRAIT

Vi sladrer ikke, hvis du drikker mere end én om dagen!

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet af CBRE Denmark

Kronen Vanløse er ejet af NSF IV Kronen ApS, CVR: 42287822

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med de mange butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.