Flying Tiger Copenhagen

Se på kort
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: 10:00 - 17:00
Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Alt til kreativ udfoldelse, gaveidéer, indretning, festlig pynt og meget mere
Nye varer hver måned
Sjove og anderledes design, der er til at betale
Alle produkter er testede for uønsket kemi for din sikkerhed

Oplev det sjove sortiment hos Flying Tiger 

Flying Tiger Copenhagen er en dansk butik, der byder på skøre produkter såvel som funktionelle løsninger til hjem og hverdag. Besøg os i Kronen Vanløse, og træd ind i en sjov og inspirerende verden, hvor der venter overraskelser rundt om hvert hjørne. 

Vores udvalg af både oplagt til dig, der har taget hele familien med på shoppingtur. Men det er også velegnet til bare hurtigt at finde en snack, en ledning eller blot til at gå på opdagelse i sortimentet. 

Find produkter, du ikke vidste eksisterede.

Finurligt dansk design til overkommelige priser

Flying Tiger Copenhagen er en dansk detailkæde med butikker i hele verden. Her kan du finde finurligt og funktionelt dansk design til overkommelige priser. Gå på opdagelse i labyrinten og fyld kurven med festartikler, gadget-gear, køkkenudstyr, kontorgrej, DIY-sysler og prisvindende design.

Find produkter, du ikke vidste eksisterede

Hos Flying Tiger Copenhagen kan du altid forvente et bredt udvalg af smarte og funktionelle løsninger såsom notesbøger, skriveredskaber og krydderier. Men det betyder ikke, at vi løbende sætter produkter på hylderne, der både kan forundre, friste og more enhver. 

Når du besøger vores fysiske butikker, kan du næsten ikke undgår at finde noget, du kan få gavn af i din hverdag. Du kan også vælge nogle af de overraskende produkter til gave eller pynt til din næste fest. 

Besøg Flying Tiger Copenhagen i Kronen Vanløse

Når du går rundt blandt de spændende butikker i Kronen Vanløse, er det helt oplagt at tage et smut forbi Flying Tiger. Selv hvis du ikke nødvendigvis mangler noget fra vores sortiment, er der stadig en chance for, at du bliver fristet af vores produkter. Vores sortiment kan nemlig bruges til lidt af hvert – fra en lille overraskelse til sjove kalendergaver.

Tag en ven eller hele familien under armen, og skab hyggelige minder i Kronen Vanløse. Her er der endda mulighed for at få et lille hvil hos et af de smagfulde spisesteder. På den måde kan fødderne få en pause, så du atter er klar til en omgang shopping. 

Lignende butikker

Mulles Thehus
Læs mere
Bog & idé
Læs mere