Flying Tiger Copenhagen

Se på kort
Mandag: Lukket
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: 09:00 - 16:00
Alt til kreativ udfoldelse, gaveidéer, indretning, festlig pynt og meget mere
Nye varer hver måned
Sjove og anderledes design, der er til at betale
Alle produkter er testede for uønsket kemi for din sikkerhed

En invitation til et rigere liv

Hos Flying Tiger Copenhagen designer vi ikke for at få produkter til at se pæne ud. Vi designer for at få folk til at føle sig godt tilpas.

Uanset om vi designer ekstraordinære produkter til hverdagslivet, eller gør hverdagsprodukter ekstraordinære, ønsker vi at bringe dig noget, der kan bringe dig tættere på en anden person.

Ting der får dig til at smile. Gaver, du vil give. Sager, du føler trang til at prøve og desperat ønsker at dele med andre.

Fordi den virkelige værdi ikke ligger i de produkter, vi ejer, men i de oplevelser, vi deler. Hver måned lancerer Flying Tiger Copenhagen en række nye produkter. Ting du har brug for. Ting du drømmer om. Ting du ikke vidste eksisterede.

Produkter lavet med tanke på dig og de ressourcer, vi deler. Hver især designet til at gøre de ting mulige, som du holder af.

Et rigere liv koster ikke en formue. I hvert fald ikke hos Flying Tiger Copenhagen


Besøg Flying Tiger Copenhagen i Kronen Vanløse

Når du går rundt blandt de spændende butikker i Kronen Vanløse, er det helt oplagt at tage et smut forbi Flying Tiger. Selv hvis du ikke nødvendigvis mangler noget fra vores sortiment, er der stadig en chance for, at du bliver fristet af vores produkter. Vores sortiment kan nemlig bruges til lidt af hvert – fra en lille overraskelse til sjove kalendergaver.

Tag en ven eller hele familien under armen, og skab hyggelige minder i Kronen Vanløse. Her er der endda mulighed for at få et lille hvil hos et af de smagfulde spisesteder. På den måde kan fødderne få en pause, så du atter er klar til en omgang shopping. 

Lignende butikker

King Nails
Læs mere
Lagkagehuset
Læs mere