Thiele Briller & Kontaktlinser

Se på kort
Mandag: Lukket
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: Lukket
Det største udvalg af de nyeste mærkevarer- og kvalitetsbriller til lavpris
Rentefri brilleabonnement uden gebyrer
Briller, linser og laseroperationer
Vejledning og professionel rådgivning

Se de gode tilbud hos Thiele

Hvis du mangler et par nye briller, så bør du komme forbi Kronen Vanløse. Her kan du udforske en masse gode tilbud hos Thiele, som tilbyder et hav af kendte mærker. 

Find dine nye briller hos Thiele

Hos Thiele kan du opleve et bredt udvalg af briller. Du kan vælge varianter, der er både funktionelle og flotte blandt vores omfattende udvalg af brillestel og glas, der passer til forskellige synsbehov og personlige præferencer.

Når du besøger Thiele, vil butikkens erfarne optikere stå klar til at guide dig gennem valget af dine nye briller. Her kan I sammen finde den perfekte kombination af stil, komfort og synskorrektion. Uanset om du leder efter klassiske, tidløse briller eller mere moderne og trendy designs, har Thiele noget for enhver smag.

Udforsk flere kendte mærker hos Thiele

Thiele er stedet, hvor du kan udforske et bredt udvalg af kendte brillemærker til favorable priser. Du finder blandt andet brands som: 

  • Armani

  • Prada

  • Tom Ford

  • Ray-Ban

Vores sortiment af kendte mærker omfatter et bredt udvalg af forskellige stilarter, farver og designs, så du har god mulighed for at finde et par briller, der passer til din personlige smag. Et par briller bruger du i mange timer i løbet af en dag, så derfor skal du naturligvis komme hjem med de helt rigtige.

Så besøg Thiele i dag, og udforsk vores spændende udvalg af kendte mærker. Her får du de nyeste trends, stilfulde designs og enestående kvalitet. 

Lignende butikker