Thiele Briller & Kontaktlinser

Se på kort
Mandag: Lukket
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: Lukket
Det største udvalg af de nyeste mærkevarer- og kvalitetsbriller til lavpris
Rentefri brilleabonnement uden gebyrer
Briller, linser og laseroperationer
Vejledning og professionel rådgivning

Moderigtige designerbriller

Der i sandhed frit valg og valget er dit.

Du kan vælge mellem briller, kontaktlinser, solbriller og øjenlaserbehandling. Hos Thiele skal du kun forholde dig til dine synsbehov, for Thiele kan som den eneste optikkæde i Danmark tilbyde alle de ovennævnte løsninger.

Vælger du briller eller solbriller, så bliver du igen mødt med muligheden for at vælge, da Thiele altid har Danmarks største udvalg af mærkevarer og kvalitetsstel fra mange af verdens største modehuse. Det stopper ikke der, for Thiele giver dig også muligheden for at vælge glas eller solglas i et utal af varianter.

Kontaktlinser findes i mange forskellige materialer og design. Uanset om du er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller har brug for flere styrker, så har Thiele en løsning der passer til dig.

Vælger du øjenlaserbehandling og er nærsynet, så har du hos Thiele muligheden for bl.a. at vælge den banebrydende SMILE behandling, der sætter nye standarder inden for sikkerhed og nedsat restitutionstid.

Thiele giver altid den bedste rådgivning og service, som de i 200 år har øvet sig på at blive bedst til.

Vi lægger stor vægt på gennemført kvalitet og service. Hos Thiele kan du derfor få en synsprøve uden beregning, når du køber briller, og du er altid velkommen til en gratis elektronisk synsprøve. Vi kan også tilbyde dig at benytte vores Thiele Brilleabonnement rente- og gebyrfrit til køb af briller, solbriller med styrke og solbriller uden styrke. Du kan læse mere om abonnementet her.

Går du og overvejer en øjenlaseroperation? Så kan vi tilbyde dig uforpligtende information og rådgivning om dine muligheder.

Vi glæder os til at se dig i Thiele!

Lignende butikker