Butik til leje

Find butik til leje i Kronen Vanløse

Leder du efter en ledig forretning til leje? Det hænder, at vi får ledige butikslokaler i Kronen Vanløse. Hvis du leder efter en butik til leje i et center med en god atmosfære og i skønne omgivelser, så hold øje med ledige butikker i Kronen Vanløse. Din butik vil komme til at ligge blandt en lang række forskellige andre butikker, så din nye forretning bliver en del af et større butiksfællesskab.

Kronen Vanløse – et lokal butikscenter for hele familien

Dagligvarer er repræsenteret ved Føtex og Normal og har herudover et bredt sortiment inden for udvalgsvarer samt lækre spisesteder.

Shopping med fokus på familien

Kronen Vanløse er et familiecenter, som lægger vægt på et hyggeligt miljø og trivsel samt på at være et sted, hvor hele familien har lyst til at bruge deres tid.

Vi varetager dine interesser

Kronen Vanløse ejes af Dades, som er et af Danmarks største privatejede ejendomsinvesteringsselskaber. Selskabet har mange års erfaring med investering i og forvaltning af attraktive og velbeliggende ejendomme, og har i dag inden for ejendomsinvestering og -administration og har opbygget en af landets største og mest attraktive ejendomsporteføljer.

Realiser dine drømme i Kronen Vanløse

Ønsker du at være en del af et stærkt forankret center - professionelt drevet og administreret og med missionen om at skabe et attraktivt center med et målrettet udbud af butikker i et inspirerende shoppingmiljø - så kontakt Leasing Manager for Kronen Vanløse.

Kontakt

Leasing manager Nikolaj Ecksteen Kofoed
Mail niko@nrep.com
Telefon 27499861