Oftest stillede spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

Hvor finder jeg babylounge?

Babylounge / ammerum

På 1. sal ved toiletterne finder du vores babylounge med pusleplads, mikroovn og børnetoilet.

Her er lænestole så du og baby kan slappe af i ro og fred.

Babyloungen lukkes kl. 19. Men skulle du have brug for at benytte den efter kl.19, så bedes du blot kontakte vagten på 23381061.

Hvor længe er der gratis parkering?

Det er gratis at parkere i vores store parkeringskælder de første to timer – men du skal ALTID stille din p-skive – også selvom du benytter automat, eller app.

Ved spørgsmål til parkering eller p-afgift – hvem kan jeg kontakte?

P-anlægget drives af City Parkeringsservice A/S Ved eventuelle kommentarer der vedrører vores P-anlæg, bedes du rette henvendelse til City Parkeringsservice A/S

Der har været et uheld - hvem kan jeg kontakte?

Henvend dig i den nærmeste butik, så kontakter de vagterne

Jeg har observeret en skade i centret – hvem kan jeg kontakte?

Henvend dig i den nærmeste butik, så kontakter de vagterne

Jeg har desværre haft en dårlig oplevelse i en butik – hvem kan jeg kontakte?

Mail til os på [email protected] Skriv venligst i hvilken butik og hvad sagen drejede sig om. Skriv også hvornår episoden fandt sted.

Er det muligt at købe et gavekort til Kronen Vanløse? Og hvor finder jeg info herom?

Ja – gavekort købes i Føtex kundeinformation. Læs mere om gavekortet her.

Er der en vagt i centret? Hvor kan jeg finde oplysning om sikkerhed/brandalarm?

Ja, der er vagter i centret. Ordensreglementet hænger ved alle indgange.

Der er brandmeldere i hele centeret. Ved udkald ”Der er en kritisk situation” bedes alle kunder gå til nærmeste udgang og afvente yderligere instrukser i højtalerne.

Jeg har glemt en ejendel i centret – hvor kan jeg afhente glemte sager?

Har du været så uheldig at glemme ting i centret, så fortvivl ikke.

Vi registrere glemte sager, der er indleveret i butikkerne eller til vagten.

Send en mail på [email protected] så ser vi på om ikke den mistede ting kan finde hjem igen.

Er der Wi-Fi i centret?

 Ja – der er gratis Wi-Fi i hele centeret.

Er der områder udenfor centret, hvor det er tilladt at ryge? Og gælder de samme regler for e-cigaretter?

Det er forbudt at ryge inde i Kronen Vanløse. Der må godt ryges udenfor på torvet og rundt om Kronen Vanløses areal – dog ikke ved indgangene. Dette gælder også e-cigaretter.

Må jeg medbringe min hund i centret?

Førerhunde og servicehunde er velkommen i centret.

Øvrige hunde må kun medtages, hvis de er i bæretaske.

Er det muligt at leje et butikslejemål til åbning af egen butik?

Ja, bestemt.
Kontakt: Leasing Manager Nikolaj Ecksteen Kofoed
Mail. [email protected]
Tlf. 27499861

Er det muligt at leje en fast parkeringsplads?

Ja, send en mail til: [email protected]

Hvor finder jeg en pakkeboks i centret? Og hvilke pakkebokse er tilgængelige?

Der er mange måder at sende og hente pakker på i Kronen Vanløse. Læs mere her

Hvilken mailadresse kan jeg kontakte Kronen Vanløse på?

Du kan skrive til [email protected]

Hvordan kommer jeg til Kronen Vanløse med offentlig transport?

S-tog
Linjer C og H stopper begge på Vanløse Station. Kronen er til højre for platformen når du stiger af.

Metro
Metrolinje M1 & M2

Bus
Følgende buslinjer kører til Kronen 10, 142, 22, 26, 31, 9A. Centret ligger lige ved Vanløse station.

Hvordan kommer jeg til Kronen Vanløse i bil?

Fra Jyllingevej: drej ned af Jernbane Allé for at nå til Kronen. Fra Grønnedals Parkvej: drej ned ad Apollovej for at nå til Kronen Vanløse.

Hvordan produceres Kronens tryksager?

Vi producerer tryksager på FSC certificeret papir, hvilket betyder, at papiret har en bæredygtig livscyklus.

Konkurrencebetingelser

Konkurrencebetingelser for Facebook
Gælder for konkurrencer på Centrets Facebook-side.

Sådan deltager du:
Spørgsmålet i Facebook-opslaget besvares i kommentarfeltet, der er direkte tilknyttet opslaget. Vi kontakter vinderen på Facebook i kommentartrådens svar-funktion og via Messenger, når vinderen er fundet og konkurrencen er slut. Her aftales det også, hvor og hvornår præmien kan afhentes.

Husk at præmien skal afhentes inden for tre uger. Hvis vinderen ikke har henvendt sig til centret inden for 3 uger efter, at vinderen er blevet kontaktet, frafalder præmien, og en ny vinder trækkes. Deltagelse i konkurrencen sker under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af Facebook overholdes.

Om præmien
Præmien fremgår af konkurrenceopslaget på Facebook. Præmien skal afhentes inden den deadline, der oplyses direkte til vinderen. Den afhentes på Centerkontoret eller den butik, der er omtalt i opslaget, og kan ikke byttes til kontanter eller andre varer. Ved gavekort/varer tilknyttet specifikke butikker, gælder butikkens retningslinjer for gavekortet/varen. Præmien kan ikke sendes.

Hvordan udtrækkes vinderen?
Vinderen vil blive tilfældigt trukket af et social media panel. Dette panel alene afgør, hvem der vinder konkurrencen. Alle kommentarer tilknyttet konkurrenceopslaget, tages i betragtning. Hvis det fremgår af opslaget, at vinderen findes ved lodtrækning, vil denne lodtrækning være tilfældig. Vinderen vælges på tidspunktet, der er angivet i opslaget. Vinderen vil derefter få besked direkte på Facebook med yderligere information.

Hvem arrangerer konkurrencen?
Konkurrencen arrangeres af Black Bird & Co. Ansatte i Black Bird & Co, og ansatte i centrets butikker/spisesteder har ikke mulighed for at deltage i konkurrencen. Arrangøren reserverer sig retten til, under rimelige omstændigheder, at aflyse konkurrencen på et hvilket som helst tidspunkt. Nærværende regler kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. Meddelelse om eventuelle ændringer vil blive annonceret på centrets officielle Facebook-side. Man skal være fyldt 18 år for at kunne vinde præmier indeholdende alkohol eller tobaksvarer. Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret af, støttet af, administreret af eller associeret med Facebook. Facebook har intet ansvar for elementer i konkurrencen.

Konkurrencebetingelser for Instagram
Gælder for konkurrencer på centrets Instagram.

Sådan deltager du
Like Instagram-opslaget eller svar på spørgsmålet i kommentarfunktionen, der er direkte tilknyttet opslaget. Vi kontakter vinderen på Instagram med en privatbesked, når vinderen er fundet og konkurrencen er slut. Her aftales det også, hvor og hvornår præmien kan afhentes. Husk at præmien skal afhentes 3 uger efter, at man er blevet kontaktet med en privatbesked. Hvis dette ikke overholdes, frafalder præmien, så en ny vinder kan trækkes. Deltagelse i konkurrencen sker under forudsætning af,
at retningslinjerne for brugen af Instagram overholdes.

Om præmien
Præmien fremgår af konkurrenceopslaget på Instagram. Præmien skal afhentes inden den deadline, der oplyses direkte til vinderen. Den afhentes på Centerkontoret eller den butik, der er omtalt i opslaget, og kan ikke byttes til kontanter eller andre varer. Ved gavekort/varer tilknyttet specifikke butikker, gælder butikkens retningslinjer for gavekortet/varen. Præmien kan ikke sendes.

Hvordan udtrækkes vinderen?
Vinderen vil blive tilfældigt trukket af et social media panel. Dette panel alene afgør, hvem der vinder konkurrencen. Alle kommentarer tilknyttet konkurrenceopslaget, tages i betragtning. Hvis det fremgår af opslaget, at vinderen findes ved lodtrækning, vil denne lodtrækning være tilfældig. Vinderen vælges på tidspunktet, der er angivet i opslaget. Vinderen vil derefter få besked direkte på Instagram med yderligere information. 

Hvem arrangerer konkurrencen?
Konkurrencen arrangeres af Black Bird & Co. Ansatte i Black Bird & Co, og ansatte i centrets butikker/spisesteder og Black Bird & Co har ikke mulighed for at deltage i konkurrencen. Arrangøren reserverer sig retten til, under rimelige omstændigheder, at aflyse konkurrencen på et hvilket som helst tidspunkt. Nærværende regler
kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. Meddelelse om eventuelle ændringer vil blive annonceret på centrets officielle Instagram-side. Man skal være fyldt 18 år for at kunne vinde præmier indeholdende alkohol eller tobaksvarer. Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret af, støttet af, administreret af eller associeret med Instagram. Instagram har intet ansvar for elementer i konkurrencen.

Konkurrencebetingelser for TikTok
Gælder for konkurrencer på centrets TikTok.

Sådan deltager du
Like TikTok-opslaget eller svar på spørgsmålet i kommentarfunktionen, der er direkte tilknyttet opslaget. Vi kontakter vinderen på TikTok med en privatbesked, når konkurrencen er slut, og vinderen er fundet. Her aftales det også, hvor og hvornår præmien kan afhentes. Husk at præmien skal afhentes 3 uger efter, at man er blevet kontaktet med en privatbesked. Hvis dette ikke overholdes, frafalder præmien, så en ny vinder kan trækkes. Deltagelse i konkurrencen sker under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af TikTok overholdes.

Om præmien
Præmien fremgår af konkurrenceopslaget på TikTok. Præmien skal afhentes inden den deadline, der oplyses direkte til vinderen. Den afhentes på Centerkontoret eller den butik, der er omtalt i opslaget, og kan ikke byttes til kontanter eller andre varer. Ved gavekort/varer tilknyttet specifikke butikker, gælder butikkens retningslinjer for gavekortet/varen. Præmien kan ikke sendes.

Hvordan udtrækkes vinderen? 
Vinderen vil blive tilfældigt trukket af et social media panel. Dette panel alene afgør, hvem der vinder konkurrencen. Alle kommentarer tilknyttet konkurrenceopslaget, tages i betragtning. Hvis det fremgår af opslaget, at vinderen findes ved lodtrækning, vil denne lodtrækning være tilfældig. Vinderen vælges på tidspunktet, der er angivet i opslaget. Vinderen vil derefter få besked direkte på TikTok med yderligere information.

Hvem arrangerer konkurrencen?
Konkurrencen arrangeres af Black Bird & Co. Ansatte i Black Bird & Co, og ansatte i centrets butikker/spisesteder har ikke mulighed for at deltage i konkurrencen. Arrangøren reserverer sig retten til, under rimelige omstændigheder, at aflyse konkurrencen på et hvilket som helst tidspunkt uden derved at pådrage sig nogen form for ansvar. Nærværende regler kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. Meddelelse om eventuelle ændringer vil blive annonceret på centrets officielle TikTok-side. Man skal være fyldt 18 år for at kunne vinde præmier indeholdende alkohol eller tobaksvarer. Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret af, støttet af, administreret af eller associeret med TikTok. TikTok har intet ansvar for elementer i konkurrencen.