Joe & the Juice

Find dem på Terrassen. Indgang fra Vanløse Torv og op af trappen.

Se på kort
Lørdag: 08:00 - 17:00
Søndag: 08:00 - 17:00
Mandag: 08:00 - 18:00
Tirsdag: 08:00 - 18:00
Onsdag: 08:00 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 18:00
Fredag: 08:00 - 18:00
Økologisk hele året
Friske juices
Sunde snack
Lækre sandwich

Sunde juicer og lækre sandwiches hos Joe & the Juice

Danmarks yndlings-juicebar og kaffekoncept bringer deres unikke, livlige atmosfære med sig til Kronen Vanløses terrasse.
Her finder du sprøde sandwiches og friskbrygget kaffe, men de er nok bedst kendt for deres lækre juice-drinks og shakes med masser af frugter og grøntsager, der kan give dig lige netop det sunde vitaminboost, du har brug for.

Frisk juice og stort udvalg

Besøg Joe and The Juice og få inspiration til hvad du skal vælge af lækre ting. Vores friske juicere står klar til at komme med anbefalinger til dig, og rådgive om hvad der er i vores juicer, shakes og sandwiches. Vi vil rigtig gerne dele den fede stemning med dig, så besøg vores instagramprofil og få en forsmag på, hvordan et besøg på Joe & the Juice føles. Du kan også dele dit Joe & the Juice-øjeblik med os, ved at bruge #joeandthejuice, når du lægger billeder op fra dit besøg. På vores facebookside kan du også følge med i vores hverdag.

Besøg vores café i Kronen Vanløse

Kig forbi Joe & The Juice i Kronen Vanløse for at opleve den urbane, hippe atmosfære og det sunde, autentiske brand.

Lignende butikker

Seoul Koreansk B.B.Q
Læs mere
Lagkagehuset
Læs mere

Spis frokost på Joe & the Juice

Trænger du til et hvil, efter du har handlet i vores butikker i Kronen Vanløse? Så er Joe & the Juice et oplagt sted at gå hen. Her kan du nyde flere lækre juicer og sandwiches med alt fra frisk mozzarella og avocado til tun og kylling. Pust ud, og nyd et dejligt måltid i en travl hverdag. 

Nyd friskpressede juicer i Joe & the Juice 

Hvis du er på udkig efter lækre og friske juicer, så er Joe & the Juice det perfekte sted for dig. Med fokus på kvalitet og friske ingredienser er Joe & the Juice kendt for deres fantastiske udvalg af saftige og velsmagende juicer.

I Joe & the Juice kan du vælge mellem et bredt spektrum af forskellige juicer. Uanset om du er til frugtbaserede juicer med en sød smag, grøntsagsbaserede juicer for en sund opkvikker eller kombinationen af begge, så finder du noget, der passer til din smag og præferencer. Joe & the Juice tilbyder også et udvalg af shakes og shots, hvis du foretrækker dette. 

Så forkæl dig selv med en friskpresset juice fra Joe & the Juice. Uanset om du har brug for en energiboost om morgenen, en forfriskende drikkelse i løbet af dagen eller bare vil nyde en lækker juice som en del af din sunde livsstil, er Joe & the Juice stedet for dig. Lad dig forkæle med deres friske og velsmagende juicer, og oplev den rene og naturlige smag af friskpresset frugt og grøntsager hos Joe & the Juice.

Oplev Joe & the Juices lækre sandwiches

Udover de lækre juicer og shakes kan du også få et godt udvalg af uimodståelige sandwiches, som er perfekte til en sund frokost eller snack. Deres sandwiches er lavet med friske ingredienser og fyldt med smagfulde pålæg, grøntsager og saucer. Du kan eksempelvis vælge en avocado sandwich eller flere forskellige varianter med kød, som serranoskinke eller kalkun. Der er altså flere spændende smagskombinationer at vælge imellem hos Joe & the Juice, så du kan finde noget for enhver smag og kostpræference. 

Besøg din nærmeste Joe & the Juice og lad dig friste af deres lækre sandwiches. Uanset om du er på farten eller trænger til en pause med et lækkert måltid, vil Joe & the Juice imødekomme dine behov. Prøv deres udvalg af smagfulde sandwiches og oplev den perfekte kombination af friske ingredienser, kreativitet og god smag hos Joe & the Juice. Kombinér også en friskpresset juice eller en smagfuld shake med en lækker sandwich for en fuldendt smagsoplevelse.