Lagkagehuset

Se på kort
Lørdag: 05:30 - 16:30
Søndag: 05:30 - 16:30
Mandag: 05:00 - 18:00
Tirsdag: 05:00 - 18:00
Onsdag: 05:00 - 18:00
Torsdag: 05:00 - 18:00
Fredag: 05:00 - 18:00
Vegetarisk og vegansk udvalg
Nybagt brød og kager flere gange om dagen
Alt i festkager

Prøv lækkert bagværk fra Lagkagehuset

Lagkagehuset er kendt for lækkert bagværk, der tilfredsstiller enhver sød tand. Uanset om du er til friske kager, sprøde croissanter eller saftige boller, er der noget for enhver smag hos Lagkagehuset. Med fokus på høj kvalitet og gode råvarer, kan du være sikker på at få en skøn smagsoplevelse, når du besøger Lagkagehuset i Kronen Vanløse. 

Få din morgenbrød i Lagkagehuset

Hvis du er på udkig efter en lækker og nem løsning til morgenmad i weekenden, så er Lagkagehuset det perfekte sted at starte din dag. Her i bageriet kan du finde et bredt udvalg af friskbagte rundstykker, boller og andre lækre brødvarianter, der vil gøre din morgenmad til noget helt særligt.

Hvis du har planer om at samle hele familien til en hyggelig morgenmad i weekenden, så er det oplagt at svinge forbi Lagkagehuset først. Her kan du vælge jeres favoritbrød og sammensætte en lækker smagsoplevelse, der vil glæde både store og små. Du kan kombinere forskellige brødvarianter og tilføje et udvalg af pålæg og ost, så I får en varieret og smagfuld morgenmad.

Hos Lagkagehuset får du sprøde og luftige rundstykker og boller, der er fyldt med saft og smag. Uanset om du er til det klassiske morgenbrød som franskbrød eller rugbrød, eller om du foretrækker varianter, som speltboller eller havreboller, så vil du kunne finde det hos Lagkagehuset.

Smag på de lækre kager fra Lagkagehuset

Lagkagehuset byder på et stort udvalg af lækre kager i alle afskygninger, så hvis du besøger butikken i Kronen Vanløse er det umuligt ikke at blive fristet af de mange søde fristelser. Uanset om du er til klassiske lagkager, saftige chokoladekager eller sprøde tærter, så kan Lagkagehuset imødekomme enhver smag.

Lagkagehuset formår at skabe kager, der både ser fantastiske ud og smager himmelsk. Deres kager er altid friskbagte og lavet med den største omhu og ekspertise.

Så næste gang du har lyst til noget sødt eller skal stille den lille sult, så tag et smut forbi Lagkagehuset. Eller prøv det friskbagte brød, og skab en morgenmadsoplevelse ud over det sædvanlige. Her kan du altså både forkæle dig selv og dine gæster, uanset anledningen. I Lagkagehuset finder du noget for enhver smag.

Lignende butikker

Seoul Koreansk B.B.Q
Læs mere
Joe & the Juice
Læs mere