Lagkagehuset

Se på kort
Onsdag: 06:00 - 19:00
Torsdag: 06:00 - 19:00
Fredag: 06:00 - 19:00
Lørdag: 06:30 - 17:30
Søndag: 06:30 - 17:30
Mandag: 06:00 - 19:00
Tirsdag: 06:00 - 19:00
Vegetarisk og vegansk udvalg
Nybagt brød og kager flere gange om dagen
Alt i festkager

Lagkagehuset

Dit lokale bageri i Vanløse

Lagkagehuset er dit lokale bageri, med et appetitvækkende udvalg af brød, kager og wienerbrød, der er skræddersyet til hver nye butik og kundebase.

Kæden af bagerier blev skabt i 2008 af Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk ud fra en fælles lidenskab for at bage bedre doughnuts til danskerne, men i dag er sortimentet udvidet betragteligt, ud fra devisen: alle har ret til at blive fristet!

I Lagkagehuset i Kronen Vanløse finder du også et stort udvalg af frisksmurte sandwich og salater, der er lige til at tage med på farten sammen med en skøn cremet Cafe latte.

Hvis du mangler brød eller kager til en særlig anledning, kan du altid ringe i forvejen, så er din ordre parat til dig, når du kommer forbi Kronen Vanløse.


Frisk morgenbrød hver dag

Flere af vores brød er rige på kerner både i skorpen og i krummen. Når brødet bages afgiver kernerne nemlig en let nøddeagtig smag, som gør brødet ideelt til morgenbordet. Så find dit favoritpålæg frem og nyd den let knasende fornemmelse mellem tænderne.

Af kernerige brød finder du blandt andet vores grove speltbrød, skagensbrødet og bigabrødet.

Husk at du kan bestille morgenbrødet til afhentning med Click & Collect, så kan du snooze en ekstra gang, mens vi pakker dine sager.

Vi glæder os til at se jer!

Lignende butikker

Manila Filipino Barbeque & Bao
Læs mere
Joe & the Juice
Læs mere