Sinnerup

Se på kort
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: 09:00 - 16:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Livsstil, kvalitet og design til din hverdag
Fantastisk butiksoplevelse
Unikt og anderledes livsstilsunivers
Overraskende skarpe priser

Velkommen til Sinnerup i Kronen på 1. sal

 
Vi er stolte af at præsentere Sinnerup's butik i Kronen Vanløse. Her kombineres æstetik og funktionalitet for at skabe en unik shoppingoplevelse, hvor der er tænkt på mindste detalje. 
 
Når du tager rulletrappen til Sinnerup på 1. sal, bliver du budt velkommen af en atmosfære af elegance og stil. Her finder du alt, hvad hjertet begærer inden for boligindretning, møbler, mode og livsstil. Uanset om du leder efter den perfekte sofa til din stue, smukke vaser og nips der tilfører personlighed til dit hjem, eller lækkert designet tøj, så har vi det hele.
 
Vores dedikerede team af medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med at finde de produkter, der passer til dine behov og din stil. Vi tror på, at indretning handler om at skabe et rum, der afspejler din personlighed, og vi er her for at guide dig på rejsen mod et smukt og harmonisk hjem, hvor vi har fingeren på pulsen ift. tidens trends og tendenser.
 
Besøg os på 1. sal i Kronen Vanløse, hvor du kan udforske vores omhyggeligt udvalgte sortiment og lade dig inspirere af de seneste trends inden for boligindretning. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik, hvor vi har kælet for detaljen, så du kan gøre det samme i dit hjem. 
 
Velkommen til Sinnerup i Kronen Vanløse - hvor dit drømmehjem begynder.

Lignende butikker