Adventsgaver til børn

Bliv inspireret

Mangler du inspiration til årets adventsgaver til familiens små? I Kronen Vanløse finder du en verden af fantastiske gaveidéer klar til at glæde de små hjerter! Uanset om det er legetøj, kreative sæt, spændende bøger eller sjove aktiviteter, så har vi et udvalg, der vil gøre december ekstra magisk for børnene.

Børnebøger - Bog&idé

Få gode adventsgaver til dine børn 

Juletiden er noget meget særligt for de fleste børn. De mindste er fyldt med spænding og forventning til den store juleaften, og fantasien får frit løb i december måned. Måske tror dine børn på den hyggelige fortælling om julemanden, som kommer ned gennem skorstenen, eller måske er dine børn blevet for gamle til at hoppe på den historie. Uanset hvad så kan du gøre julen lidt mere magisk ved at finde adventsgaver til dine børn, som de kan pakke op de fire søndage i advent. 

I Kronen Vanløse kan du finde en masse gaveidéer, så du kan få nogle sjove adventsgaver til dine børn. Vi har skønne butikker, hvor du kan finde gaver til både drenge og piger i alle aldre. I vores udvalg har du dermed gode muligheder for at finde de bedste adventsgaver til dine børn. 

Få gode idéer til adventsgaver til børn 

I Kronen Vanløse kan du finde forskellige pakker til dit barns adventskalender. Vi har blandt andet legetøj, som både vil stimulere og underholde dit barn. Godt legetøj er derfor en oplagt gave, og vi har legetøjsprodukter til både piger og drenge samt forskellige aldersgrupper, så du kan give sjove gaver til de helt små såvel som ældre børn. Med det rette legetøj kan dit barn blive udfordret og lære samtidig med, at han eller hun morer sig.

Hvis du vil forkæle dit barn lidt ekstra, så kan du også lave en lille gave med søde sager. Mange børn har en sød tand og derfor er slik et hit, så du pakke nogle bolsjer eller en pose vingummier ind og forære dit barn. Du kan også give dit barn en julekalender med chokolade første søndag i advent. På den måde kan dit barn tælle dage ned til juleaften. 

Fede adventsgaver til teenagere

Hvis du har større børn, så skal du måske tænke en smule mere kreativt, når du skal vælge adventsgaver. Der er dog god hjælp at hente i Ballerup Centret, for her finder du et stort udvalg af butikker, hvor du kan købe gaver til din teenager. Du kan for eksempel finde flotte og farverige neglelakker, som vil være et hit blandt mange teenagepiger. Du kan også få en velduftende parfume eller en blødgørende ansigtscreme. 

Hos os kan du også få behageligt og smart sportstøj, som kan bruges både til idræt eller til dit barns fritidsaktivitet. Måske går din datter til fodbold eller din søn til svømning? Du kan finde et stort udvalg af sportsudstyr og -tøj i vores butikker. 

Kom forbi Kronen Vanløse i dag,og find gaverne til dit barns adventskalender. Vores personale står klar til at hjælpe dig på bedste vis. Vi glæder os til at se dig

Se flere gaveguides

Guide: Studentergaver
Læs mere
Guide: Konfirmationsgaver
Læs mere
Guide: Bryllupsgaver
Læs mere