GEjSER

Se på kort
Mandag: Lukket
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: 10:00 - 17:00
Danmarks førende indenfor salg af e-cigaretter og udstyr
Vores vigtigste mission er at give vores kunder den komplette serviceoplevelse
Et bredt udvalg af produkter, som kan give dig den perfekte dampoplevelse
Alle vores produkter er godkendte til salg i Danmark - herunder de danske TPD regler

GEjSER

Et sundere alternativ

SMOKE-IT har skiftet navn til GEjSER!
GEjSER er Danmarks førende e-cigaretforhandler, som siden opstarten i 2012 har haft det som vigtigste mission, at sørge for den komplette serviceoplevelse for de rygere, der træffer beslutning om at ville stoppe med at ryge tobakscigaretter, for at skifte til e-cigaretter. Derfor er det vigtigt, at både helt nye men også erfarne dampere føler sig i trygge hænder, for at GEjSER bliver et sted, som kunderne vender tilbage til igen og igen. I GEjSER finder man altid medarbejdere med den største ekspertise indenfor området e-cigaretter, så de altid på professionel vis kan råde, hjælpe og vejlede kunderne bedst muligt.

GEjSER sætter en ære i at kunne tilbyde de absolut bedste kvalitetsprodukter til rimelige priser, og går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten af produkterne, hvorfor GEjSER også udelukkende samarbejder med andre topprofessionelle virksomheder og producenter, som producerer og distribuerer de absolut bedste kvalitetsprodukter på markedet.

GEjSER er i tæt samarbejde med Sikkerhedsstyrelsen, som er den myndighed, der kontrollerer området indenfor e-cigaretter og tilbehør. Samarbejdet har til formål at sikre de danske forbrugere af e-cigaretter, hvilket betyder at GEjSER’s kunder altid garanteres lovlige produkter, der lever op til de danske myndigheders strenge krav om sikkerheds og kvalitetstestede produkter.

Hos GEjSER forsøger man at gøre et positivt indtryk på de danske myndigheder, fordi det er vigtigt, at de danske rygere fortsat har mulighed for at kunne blive tilbudt alternativer til tobakscigaretter – også i fremtiden.

GEjSER ønsker at holde forbrugerne opdaterede på nyeste tiltag og kommende ændringer i e-cigaretverdenen. Bl.a. forsøger GEjSER også at nå igennem til nyhedsmedierne ved at udsende pressemeddelelser om, hvad der rører sig både internationalt og nationalt. På den måde håber man i GEjSER, at kunne påvirke både myndigheder, medier og forbrugere i en mere e-cigaret-positiv retning.

GEjSER tager socialt ansvar og hvorfor man også er overbevist om, at alle virksomheder kan være med til at skabe positiv samfundsværdi. GEjSER går ind for at drive deres forretning på en måde, der minimerer eventuelt negative påvirkninger og maksimerer positivværdien for både mennesker, miljø og økonomi.

Hos GEjSER finder du et stort udvalg af e-cigaretter og e-væsker til enhver smag. Derfor er det nemt at tilpasse din e-cigaret til netop din personlige smag. Vores vigtigste mission er, at både erfarne og nye kunder føler, at de kan få god og kyndig vejledning hos os. 

Kig forbi GEjSER i Kronen Vanløse, og find din nye e-cigaret eller favorit e-væske blandt vores spændende produkter. Alle vores medarbejdere er eksperter indenfor vores felt, så du nemt kan finde frem til det rette valg for dig.

Lignende butikker

Lagkagehuset
Læs mere
Espresso House
Læs mere
Mulles Thehus
Læs mere