GEjSER

Se på kort
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: 09:00 - 16:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Danmarks førende indenfor salg af e-cigaretter og udstyr
Vores vigtigste mission er at give vores kunder den komplette serviceoplevelse
Et bredt udvalg af produkter, som kan give dig den perfekte dampoplevelse
Alle vores produkter er godkendte til salg i Danmark - herunder de danske TPD regler

Besøg GEjSER i Kronen Vanløse

Foretrækker du en e-cigaret frem for den almindelige variant? Hos GEjSER i Kronen Vanløse kan du finde et bredt udvalg af e-væsker og aromaer samt et spændende sortiment af e-cigaretter. I vores fysiske butikker kan du være sikker på at få den bedste service.

Find godkendte e-cigaretter hos GEjSER

Hos GEjSER kan du få e-cigaretter og e-væsker med alverdens smage. Her tilbyder vi forskelligartede produkter, så du nemt kan finde frem til din foretrukne variant. En e-cigaret er nemlig ikke bare en e-cigaret, da der kan være forskel på udformningen, mængden af damp, som cigaretten frigiver samt levetid. 

En e-cigaret består dog, som udgangspunkt, altid af de samme komponenter. Nemlig en coil eller brænder, en tank eller væskebeholder samt et batteri. Brænderen er motoren i cigaretten, og denne bidrager til, at der dannes damp. Coilen er nemlig omgivet af et materiale, som kan suge e-væsken til sig, og når den bliver varm, fordamper væsken. Væskebeholderen er der, hvor du påfylder e-væske, og batteriet bidrager til at varme brænderen op. 

Få vejledning i butikken

Hvis du har brug for vejledning til at vælge den rette e-cigaret eller finde en passende e-væske, så står butikkens medarbejdere altid klar til at vejlede og hjælpe dig. På den måde kan du være sikker på at komme hjem med de rigtige produkter, der passer til dine ønsker og krav.

Lignende butikker