Gaver til mor

Find gode gaver til din mor 

Vil du forkæle din mor med en flot gave til hendes fødselsdag, jul eller mors dag? I Kronen Vanløse kan du finde skønne butikker, hvor du kan finde den ideelle gave til mor. Mærkedage er et perfekt tidspunkt at vise din taknemlighed, og med en gave kan du vise din mor, at du sætter pris på hende.

Hvis du gerne vil give en fin og betænksom gave, så er det en god idé at overveje modtagerens stil og personlige smag. Spørg dig selv: hvad vil hun blive glad for? Den bedste gave er dén, hvor der ligger en stor umage og omtanke bag. I Kronen Vanløse kan du heldigvis finde det meste, så det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Blomsterbuket - Føtex

Prøv den klassiske gave til mor

Blomster er en klassiker, og det er fordi, det ofte virker. De er en betænksom gave, der lyser ethvert hjem op, og en buket passer stort set til alle anledninger og fejringer. De fleste mennesker bliver derfor glade af at modtage en buket blomster, så din mor vil garanteret også blive blød om hjertet, hvis du tropper op med en stor og farverig buket i favnen. 

Spiselige gaver er for det meste også en god idé. Har din mor for eksempel en yndlingschokolade? Giv hende en lækker æske med fyldte chokolader, som hun kan nyde, når hun rigtig skal hygge sig. Derudover falder en flaske rød- eller hvidvin i god jord hos de fleste. Du kan også samle din mors favoritter i en fin gavekurv, så hun får lidt af det hele. Besøg vores dagligvarebutik, hvor du både kan finde smukke blomster og lidt til den søde tand.

Vælg flot interiør som gave til din mor

Leder du efter en god gave til din mor, så kan du med fordel kigge ind i Kronen Vanløses boligbutikker. Her finder du smukke vaser, fine lysestager og flotte skåle, som kan pynte flot i hjemmet, og som afspejler din mors personlighed. Når du giver dekorative elementer til boligen, så kan din mor tænke på dig, hver gang hun kigger på gaven. Vælg mellem fine nips og andre genstande til boligen fra flere forskellige mærker og i diverse prisklasser. 

Hvis din mor elsker at bage eller lave mad, så har vi også et stort sortiment af køkkenudstyr. Du kan blandt andet købe køkkenmaskiner, gryder, potter og pander, så din mor kan nyde sin hobby endnu mere. Du har derfor gode muligheder for at finde en skøn gave til din mor i vores mange butikker med tilbehør og redskaber til boligen. 

Giv en middag i gave til mor

Hvis du gerne vil finde en anderledes og mere personlig gave til din mor, så kan du vælge at give hende en middag i dit selskab. Hun vil garanteret nyde et dejligt måltid og kvalitetstid med sin søn eller datter. I kan også nyde en eftermiddag sammen med en kop kaffe og en kage.

I vores caféer og restauranter er du garanteret en hyggelig oplevelse med god mad, venlig betjening og behagelige omgivelser. Du vil med det samme mærke den gode stemning i centret. I vores spisesteder kan I slappe af, for her er der kræset for detaljerne. 

Gør din mor glad med smykker

De fleste kvinder bliver utroligt glad for at modtage smykker i gave, og det inkluderer muligvis også din mor. Du kan finde både guld- og sølvsmykker, alt efter hvad hun foretrækker. Vi har flotte øreringe, elegante ure og dekorative halskæder i vores smykkebutikker, så du har gode muligheder for at finde et smykke, som falder i din mors smag. 

Du kan også vælge et personligt smykke, hvor du for eksempel finder en halskæde eller lignende med enten dit eller din mors navn på. Eller hvad med at få indgraveret en særlig hilsen i et ur eller armbånd? Du kan ligeledes få istandsat et smykke med sentimental værdi. Det kunne blandt andet være et smykke, der er nedarvet gennem familien, men som trænger til en kærlig hånd.

Køb en duft som gave til mor

I Kronen Vanløse har du gode muligheder for at finde gaver som parfumer eller andre lækre produkter i vores butikker med personlig pleje. Du kan blandt andet finde hudpleje, dufte og makeup, som din mor kan nyde.

En duft kan ofte være en god gave, da det giver en lille luksus i hverdagen. Samtidig kan parfumen være en personlig overraskelse, da dufte kan være tæt forbundet med minder. Tænk derfor over, hvad din mor foretrækker og vil sætte pris på ved en parfume. Så kan du med næsten garanti finde en skøn duft, som hun vil elske at bruge. Oplev et hav af forskellige dufte, og find en parfume for enhver smag. Du kan få alt fra friske dufte til søde parfumer hos os.

Vores butikker har produkter fra forskellige mærker og i flere prisklasser, så du kan finde skønne gaver uanset dit budget. Vi har mange populære mærker, så du kan finde din mors favoritter. 

Vi glæder os til at se dig i Kronen Vanløse, hvor vores venlige personale står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte gave til mor.

Andre gaveguides

Guide: Studentergaver
Læs mere
Guide: Konfirmationsgaver
Læs mere
Guide: Bryllupsgaver
Læs mere