Konfirmationsgaver

Inspiration til den helt rigtige konfirmationsgave

Foråret gør vinter til sommer og bringer mange skønne overgange med sig – i foråret markerer vi, at mange unge mennesker træder ind i de voksnes rækker. Hvad enten de vælger en klassisk konfirmation, nonfirmation eller noget tredje, så fortjener det en fejring.

Er du med som gæst? Og mangler du inspiration til gaven? Så følg vores guide, bliv inspireret og tag til årets fest med den helt rigtige konfirmationsgave. 

 

Konfirmationsgaver til hende

Daisy Love, Marc Jacobs - Matas

Konfirmationsgaver til ham

Acqua di Giò - Matas

Andre gaveguides

Guide: Bryllupsgaver
Læs mere
Guide: Gaver til mor
Læs mere
Guide: Konfirmationsgaver
Læs mere

Gode idéer til den oplagte konfirmationsgave 

Er du på jagt efter den perfekte gave til de unge mennesker, der skal konfirmeres i år? Så kan du heldigvis finde god inspiration hos Kronen Vanløse.

Vælg en personlig konfirmationsgave

En god gave kan være stort set alt mellem himmel og jord. Her kommer det i høj grad an på, hvad konfirmanden har af interesser og hobbyer. Hvis sport og fritid er noget, der bliver brugt mange timer på, så kan udstyr hertil være den perfekte konfirmationsgave til både ham og hende.

De fleste unge drenge og piger har noget, de går meget op i. Hvis det er fodbold, så kan en god konfirmationsgave være billetter til en fodboldkamp. Er der derimod teater, der trækker, så kan du også overveje at finde et godt teaterstykker, som du og konfirmanden kan tage ind og se sammen.

Giv en anderledes gave

Gode konfirmationsgaver behøver nødvendigvis ikke koste mange penge. Har du kendt konfirmanden i mange år, så kan du måske overveje en gave, der har lidt ekstra betydning. Måske har du og konfirmanden noget, der er unikt og specielt for bare jer to? Så kan du bringe disse minder tilbage i form af en fantastisk gave. Det kan eksempelvis være en bog, I plejede at læse meget sammen. Eller måske den første film, I nogensinde så sammen? 

Hvis du har brug for lidt ekstra inspiration til gode gaver, så kan du tage et smut forbi Ballerup Centret. Vores gode butikker har nemlig et bredt udvalg af mulige gaver, som mange piger og drenge kan sætte pris på.