Studentergaver

Inspiration til den helt rigtige studentergave

Foråret gør vinter til sommer og bringer mange skønne overgange med sig – i foråret markerer vi, at mange unge mennesker afslutter deres uddannelser og ifører sig den længe ventede hue. 

Er du med som gæst? Og mangler du inspiration til gaven? Så følg vores guide, bliv inspireret og tag til årets fest med den helt rigtige studentergave. 

 

Studentergaver til hende

Chanel Coco Mademoiselle parfume - Matas

Studentergaver til ham

Klassik sølvkæde - Vibholm Guld & Sølv

Andre gaveguides

Guide: Bryllupsgaver
Læs mere
Guide: Konfirmationsgaver
Læs mere
Guide: Værtindegaver
Læs mere

Vælg gode studentergaver til ham og hende 

Det er noget helt særligt, når de unge bliver studenter. Det markerer slutningen på tre år, hvor de har kæmpet sig igennem gymnasiet på godt og ondt. Derfor er det også et oplagt tidspunkt at give en skøn gave. 

Opdag studentergaver til hende

Når du leder efter en gave til den nyudklækkede student, så vil du som regel gerne give noget, der skaber glæde. Studentertiden kan være hård og koste mange penge for de unge studenter. Derfor kan lidt penge blandt andet være den oplagte gave. 

Hvis du derimod gerne vil give en gave, studenten kan få glæde af i mange år, så kan du eksempelvis overveje et fint smykke. Smykker fås i alle prisklasser og kan være en særlig god gave, da det samtidig også bliver et evigt minde om den specielle tid. 

Få gode idéer til studentergaver til ham

Den perfekte gave kommer naturligvis an på den unges interesser og personlighed. Heldigvis er der visse løsninger, du sjældent går helt galt i byen med. Mange unge mennesker vælger at flytte hjemmefra kort tid efter de er blevet studenter. En oplagt gave er derfor noget, de kan bruge i deres nye hjem. Fra praktiske kogebøger til udstyr til boligen – der findes løsninger i mange forskellige prisklasser, når du vælger at give en personlig gave på denne måde.

Både drenge og piger kan sætte pris på personlige gaver. Uanset om du vil give en god oplevelse, en sjov gave eller måske en eksklusiv gave, så kan den unge student helt sikkert sætte pris på tanken. 

Kig forbi Kronen Vanløse, og find endnu mere god inspiration til den perfekte studentergave. Vores center byder på spændende butikker med noget for enhver smag, så du hurtigt kan finde frem til en god studentergave.